Szukaj
prosto i wygodnie
Wyślij sms Wyślij e-mailCzas przygotowania: 2 h
Liczba porcji: 12 sztuk
Składniki
Sos
Piekarnik nagrzej do 180 stopni C. Figi natnij nożem na krzyż, w powstałe wgłębienia włóż plastry koziego sera, kawałki szynki parmeńskiej. Wierzch posyp posiekanymi migdałami. Figi piecz przez około 13 minut do czasu aż ser się rozpuści. Składniki na sos wymieszaj i odstaw.
Figi wyjmij z piekarnika i polej sosem. Podawaj na ciepło jako przekąska.
Wrapy z łososiem
Paluchy serowe
Kruche babeczki z nadzieniem z makreli
Roladki z tortilli z hummusem z papryki, kiełkami
Kanapki z szynką parmeńską, pietruszkowym pesto i mozzarellą
Rurki nadziewane pastą pomidorowo - paprykową
Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem
Muffinki z pomidorkami, oliwkami i rozmarynem
Bruschetta z pomidorkami
Hummus z duszonym jabłkiem i majerankiem
Chrupiące grzanki z carpaccio z buraka, długo dojrzewającym serem i rukolą
Sałatka owocowa w arbuzie
Kanapki z pastą twarożkową
Ciastka francuskie z pomidorkami i parmezanem
Hummus z buraków
Pasta z awokado
Koreczki z marynowanego tofu i pomidorow
Pyszne tartaletki
Pizzerki z papryką i ananasem
Roladki z tortilli z boczkiem, suszonymi pomidorami i rukolą
Miniburgery
Pieczone figi z kozim serem
Patent na przekąski z pomidorami
Pasztet z soczewicą
Naleśnikowe rollsy
Jajka marynowane w burakach
Odrywane bułeczki z pieczonym camembertem
Chlebek z ziołami
Pasta z orzechów nerkowca
Gazpacho
Bruschetta z awokado, jajkiem i pomidorkami
Gazpacho pomidorowo-arbuzowe
Smoothie z botwinki i jabłka
Łódeczki z rogali francuskich ze szpinakiem
Frytki z cukinii w parmezanowej skorupce
Tortilla z omletem jajecznym, tuńczykiem i rukolą
Pumpkin Spice Latte