Szukaj
prosto i wygodnie
Wyślij sms Wyślij e-mailCzas: 5 minut
Ilość porcji: 2-4
Dodatkowe informacje: bez glutenu, bez cukru, wegańskie, bez nabiału/laktozy
Pasta z awokado:
Fasolę i awokado rozgnieć widelcem. Wlej sok z limonki i wymieszaj. Dodaj otarty ząbek czosnku i pokrojone na kawałki suszone pomidory oraz posiekaną papryczkę chili. Dokładnie wymieszaj i dopraw solą oraz pieprzem.
Pieczywo amarantusowe posmaruj pastą. Ułóż kawałki pomidorków koktajlowych i posyp z wierzchu czarnuszką oraz słonecznikiem.
Wrapy z łososiem
Paluchy serowe
Kruche babeczki z nadzieniem z makreli
Roladki z tortilli z hummusem z papryki, kiełkami
Kanapki z szynką parmeńską, pietruszkowym pesto i mozzarellą
Rurki nadziewane pastą pomidorowo - paprykową
Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem
Muffinki z pomidorkami, oliwkami i rozmarynem
Bruschetta z pomidorkami
Hummus z duszonym jabłkiem i majerankiem
Chrupiące grzanki z carpaccio z buraka, długo dojrzewającym serem i rukolą
Sałatka owocowa w arbuzie
Kanapki z pastą twarożkową
Ciastka francuskie z pomidorkami i parmezanem
Hummus z buraków
Pasta z awokado
Koreczki z marynowanego tofu i pomidorow
Pyszne tartaletki
Pizzerki z papryką i ananasem
Roladki z tortilli z boczkiem, suszonymi pomidorami i rukolą
Miniburgery
Pieczone figi z kozim serem
Patent na przekąski z pomidorami
Pasztet z soczewicą
Naleśnikowe rollsy
Jajka marynowane w burakach
Odrywane bułeczki z pieczonym camembertem
Chlebek z ziołami
Pasta z orzechów nerkowca
Gazpacho
Bruschetta z awokado, jajkiem i pomidorkami
Gazpacho pomidorowo-arbuzowe
Smoothie z botwinki i jabłka
Łódeczki z rogali francuskich ze szpinakiem
Frytki z cukinii w parmezanowej skorupce
Tortilla z omletem jajecznym, tuńczykiem i rukolą
Pumpkin Spice Latte