Lista zakupów

edytuj produkt

zapisz

Gotuj jak mistrz MasterChefa. Wypróbuj przepisy Mateusza Zielonki

Mistrzowskie przepisy
Mateusza Zielonki!

Szybkie danie na woku, gotowe w moment!

SKŁADNIKI

  • makaron ryżowy
  • czosnek
  • imbir
  • chili
  • brokuł
  • cukinia
  • dynia
  • sos sojowy
  • sezam
  • limonka
  • miód
  • orzeszki ziemne
  • kolendra

PRZYGOTOWANIE

Makaron ugotuj i odstaw na co najmniej pół godziny. Na rozgrzany olej w woku wrzuć odrobinę czosnku oraz imbir. Dodaj cukinię, dynię pokrojoną w drobne paski, brokuł, orzeszki ziemne. Chwilę podsmaż. Dodaj chili, jeśli chcesz zaostrzyć danie – odpowiedzialna za ostry smak papryczki kapsaicyna uwalnia się właśnie pod wpływem smażenia. Gdy dodasz ją na początku, danie będzie naprawdę ostre. Następnie dorzuć makaron. Dodaj miód, sos sojowy i sok z limonki. Musisz teraz dać naszemu daniu jeszcze chwilkę… Na zakończenie posyp je sezamem, kolendrą i gotowe!

NETTO ŻYCZY SMACZNEGO!

Niezwykłe i niezwykle proste sosy
Kaczka na miodzie i tymianku podana z purée z selera
Bowl
Niezwykłe i niezwykle proste sosy
Kaczka na miodzie i tymianku podana z purée z selera
Bowl
Iron egg
Krewetki na fali
Ratatouille
Mizaki
Iron egg
Krewetki na fali
Ratatouille
Mizaki
Makaron z pomidorami
Chałka z brzoskwiniami, chorizo i whisky
Sałatka owocowa z miętą i owczym serem
Szakszuka
Makaron z pomidorami
Chałka z brzoskwiniami, chorizo i whisky
Sałatka owocowa z miętą i owczym serem
Szakszuka

JAK ZDOBYĆ GARNKI Z RABATEM?
TO PROSTE!

Akcja trwa od 7.09 do 24.12.2020 r. lub do wyczerpania zapasów.
Regulamin dostępny tutaj.

  1. Za każde wydane 25 zł otrzymasz 1 naklejkę (50 zł to 2 naklejki, 75 zł to 3 naklejki itd.). Naklejki wydawane są od 7.09 do 20.12.2020 r.
  2. Wystarczy że zbierzesz 10 naklejek, aby uzyskać do 67% rabatu na wybrany produkt.
  3. Naklejki zbierz na specjalnej karcie kolekcjonerskiej, którą otrzymasz w sklepie (możesz też pobrać tutaj).
  4. Produkty ze zniżką kupisz od 7.09 do 24.12.2020 r.
  5. Szczegóły akcji w regulaminie dostępnym tutaj.
Gazetka NETTO