Chlebek bananowy

Dodatkowe informacje: bez glutenu, bez nabiału, bez cukru

75 min.
1. Składniki
Warzywa i owoce

Produkty ekologiczne


Nabiał

Produkty bez cukru

Produkty bez glutenu

Przyprawy


2. Sposób przygotowania
  1. PRZYGOTOWANIE

    Banany zmiksuj na mus. Wbij jajka i dodaj płynny (lekko podgrzany) olej kokosowy. Zmiksuj ponownie. Dodaj erytrytol, obie mąki, sodę oraz cynamon. Wszystko wymieszaj łyżką.
    Keksówkę o wymiarach 12x26 cm wysmaruj olejem kokosowym i posyp mąką. Wlej do niej ciasto i wstaw do piekarnika nagrzanego do 180ºC. Piecz przez 45-60 minut do suchego patyczka.

3. Propozycja podania
NETTO ŻYCZY SMACZNEGO!
NewsletterNetto
Gazetka NETTO