Kiełki

4 powody, dla których warto jeść kiełki

  • icon-kielki1.png Nasiona to magazyn witamin, białka oraz minerałów, które młoda roślina wchłania podczas kiełkowania.
  • icon-kielki2.png Kiełki są bogatym źródłem  łatwo przyswajalnych dla organizmu substancji odżywczych.
  • icon-kielki3.png Stanowią doskonały dodatek do wielu dań. Gotowe do spożycia - skracają czas przygotowania posiłku.
  • icon-kielki4.png Korzystnie wpływają na samopoczucie i stanowią codzienną porcję energii dla całej rodziny.
kielki.png
*Kiełki lucerny oraz kiełki na patelnię "Stir fry" dostępne są tylko w wybranych sklepach.
Kiełki brokułu
Kiełki rzodkiewki
Kiełki lucerny
Kiełki na patelnię "Stir Fry"

kielki3.png

Gazetka NETTO