Kupując je wiesz, że pochodzą z wiarygodnego źródła. To artykuły certyfikowane, produkowane zgodnie ze ścisłymi normami. To również produkty rolnictwa ekologicznego. Wysoka jakość gwarantowana!

sznurek.png

platki-jaglane-ekologiczne.png

Płatki jaglane ekologiczne

250 g

  • powstałe na bazie ziaren prosa
  • charakteryzują się chrupką strukturą
  • źródło witamin z grupy B oraz wielu minerałów, w tym: kwasu krzemowego, wapnia, potasu, fosforu, żelaza, magnezu, cynku
  • niwelują zaparcia
  • korzystnie wpływają na układ nerwowy, wzmagając koncentrację, usuwając zmęczenie i bezsenność
  • posiadają właściwości przeciwgrzybiczne i moczopędne, wpływają korzystnie na pracę nerek

sznurek2.png

platki-gryczane-ekologiczne.png

Płatki gryczane ekologiczne

250 g

  • powstają z całych, gniecionych ziaren gryki
  • bardzo korzystnie wpływają na pracę mózgu, szczególnie w stanach zmęczenia psychicznego, wzmożonego wysiłku umysłowego
  • wzmacniają koncentrację
  • poprawiają perystaltykę jelit, dzięki zawartości błonnika pokarmowego
  • zawierają witaminy: E, B1, B2, P oraz składniki mineralne: żelazo, magnez, siarkę, kobalt, wapń, fosfor, miedź, nikiel, cynk, bor i jod

sznurek2.png

platki-orkiszowe-ekologiczne.png

Płatki orkiszowe ekologiczne

400 g

  • w smaku lekko orzechowe
  • zawierają więcej białka, tłuszczu i błonnika niż większość odmian pszenicy
  • według medycyny tradycyjnej orkisz wspiera przyswajanie pokarmów i jest szczególnie korzystny dla osób osłabionych
  • zawierają kwas krzemionkowy, który pozytywnie wpływa na kondycję skóry, włosów i paznokci

sznurek2.png

mieszanka-6-platkow-ekologiczna.png

Mieszanka 6 płatków ekologiczna

400 g

  • mieszanka płatków: jęczmiennych, żytnich, pszennych, owsianych, orkiszowych i kukurydzianych
  • doskonały dodatek do jogurtu i mleka – na pyszne i pożywne śniadanie

sznurek2.png

musli-z-miodem-i-orzechami.png

Musli z miodem i orzechami

300 g

  • specjalnie wyselekcjonowana kompozycja płatków jęczmiennych, żytnich i kukurydzianych
  • wzbogacone dodatkiem rodzynek, orzechów włoskich oraz oblanej miodem pszenicy

sznurek2.png

otreby-orkiszowe.png

Otręby orkiszowe

150 g

  • menu bogate w orkiszowe produkty wzmacnia serce i chroni przed miażdżycą, ponieważ obniża poziom cholesterolu we krwi
  • orkisz warto włączyć do diety rekonwalescentów, seniorów i dzieci
  • wspomaga trawienie, utrzymuje zdrowy żołądek i jelita

sznurek2.png

otreby-zytnie.png

Otręby żytnie

200 g

  • charakteryzują się dużą zawartością błonnika
  • są sprzymierzeńcem w walce z nadwagą, ponieważ dają poczucie sytości
  • są źródłem witamin z grupy B i A oraz składników mineralnych: wapnia, chromu i żelaza, które oczyszczają nasz organizm
  • absorbują z naszego organizmu substancje szkodliwe dla zdrowia

sznurek2.png

sezam-nieluskany.png

Sezam niełuskany

250 g

  • bogate źródło nienasyconych kwasów tłuszczowych Omega-6, flawonoidów i fenoli działających jako antyoksydanty
  • pełen witamin z grupy B oraz witaminy A i E
  • zawiera dużo wartościowego białka roślinnego oraz aminokwasów niezbędnych w diecie wegańskiej
  • zawiera składniki odżywcze o potwierdzonych właściwościach przeciwcukrzycowych

sznurek2.png

kasza-gryczana-niepalona.png

Kasza gryczana niepalona

1 kg

  • jedna z najzdrowszych dostępnych kasz
  • świetne źródło białka (zawiera go 10-16%) – ma podobną wartość jak białko roślin strączkowych (fasola, groch, soja) i jest bogate w unikatowe aminokwasy – lizynę i tryptofan, których nasz organizm sam nie wytwarza
  • nie zakwasza organizmu i nie zawiera glutenu
  • poprawia przemianę materii, dlatego polecana jest przy dietach odchudzających

sznurek2.png

kasza-gryczana-palona.png

Kasza gryczana palona

1 kg

  • ciemniejsza, o bardziej wyrazistym smaku niż kasza gryczana niepalona
  • nie zakwasza organizmu i nie zawiera glutenu
  • posiada podobne właściwości co kasza gryczana niepalona

sznurek2.png

kasza-jaglana.png

Kasza jaglana

1 kg

  • wartością odżywczą dorównuje kaszy gryczanej
  • wyróżnia się najwyższą zawartością witamin z grupy B: B1, B2 i B6 oraz żelaza i miedzi
  • lekkostrawna, nie uczula, nie zawiera glutenu
  • ma właściwości antywirusowe, zmniejsza stan zapalny błon śluzowych, jest zatem dobrym domowym lekarstwem na katar
  • dostarcza dużych ilości witaminy E i lecytyny, która korzystnie wpływa na pamięć i koncentrację oraz reguluje poziom cholesterolu we krwi

sznurek2.png

ryz-dlugoziarnisty-brazowy.png

Ryż długoziarnisty brązowy

500 g

  • ziarna ryżu brązowego pozbawione niejadalnej łuski
  • zdecydowanie bardziej wartościowy niż ryż biały (ma niższy indeks glikemiczny)
  • gotuje się dłużej niż ryż biały – potrzeba do tego około 30-35 minut

sznurek2.png

ryz-dlugoziarnisty-bialy.png

Ryż długoziarnisty biały

500 g

  • ryż biały (nazywany również polerowanym) to najpopularniejsza z odmian ryżu
  • delikatny w smaku i szybko się gotuje (10-20 minut)
  • znakomite uzupełnienie racjonalnej diety
  • lekkostrawny, niskokaloryczny
  • bez glutenu

sznurek2.png

soja-ziarno.png

Soja ziarno

400 g

  • z kontrolowanych upraw ekologicznych
  • źródło pełnowartościowych tłuszczów nienasyconych oraz witamin z grupy B
  • obniża stężenie cholesterolu
  • zmniejsza ryzyko wystąpienia chorób serca
  • niezastąpiona w diecie wegetariańskiej i wegańskiej

sznurek2.png

soczewica-czerwona.png

Soczewica czerwona

400 g

  • to soczewica brązowa pozbawiona łupinki
  • źródło dobrze przyswajalnego białka i niezbędnego dla kobiet w ciąży kwasu foliowego
  • ma niską zawartość sodu i jest skarbnicą potasu – w 100 g ugotowanych ziaren znajduje się aż 369 mg tego pierwiastka
  • szybko się gotuje, nie wymaga uprzedniego moczenia
  • idealna do zup, sosów i gęstych potrawek

sznurek2.png

maka-lniana.png

Mąka lniana

500 g

  • powstała z odtłuszczonych ziaren lnu
  • doskonała do wypieku chleba, bułek i ciast
  • zawiera bardzo duże ilości błonnika oraz minerałów: fosforu, wapnia, żelaza, cynku oraz poprawiającą pamięć lecytynę
  • kombinacja odpowiednich witamin i minerałów sprawia, że mąka ta ma duże znaczenie w profilaktyce nowotworowej układu pokarmowego

sznurek2.png

maka-kokosowa.png

Mąka kokosowa

1 kg

  • powstała z miąższu kokosa, który dzięki procesowi odtłuszczenia posiada do 4 razy mniej kalorii i tłuszczu niż wiórki kokosowe
  • charakteryzuje się wysoką zawartością białka i błonnika

sznurek2.png

maka zytnia razowa.png

Mąka żytnia razowa

1 kg

  • ekologiczna mąka o doskonałych walorach smakowych
  • polecana do wypieku ciast, chleba

sznurek2.png

len-mielony.png

Len mielony

200 g

  • odtłuszczone mielone ziarna lnu korzystnie wpływają na układ pokarmowy i leczą jego dolegliwości
  • ogromna ilość błonnika pokarmowego przywraca prawidłową perystaltykę jelit
  • nienasycone kwasy tłuszczowe zawarte w nasionach lnu regulują również poziom dobrego cholesterolu, zmniejszają ryzyko nadciśnienia i chorób serca

sznurek2.png

ekochipsy-jablkowe.png

Ekochipsy jabłkowe

40 g

  • produkowane ze specjalnie wyselekcjonowanych odmian jabłek
  • bez dodatku barwników i konserwantów
  • bogate źródło błonnika pokarmowego
  • pyszna i zdrowa przekąska

sznurek2.png

makaron-wiejski-2-jajeczny-krajanka.png

Makaron wiejski
2-jajeczny krajanka

250 g

  • ekologiczny, z certyfikowanej mąki pszennej typu 450 pochodzącej z naturalnych upraw
  • nie zawiera konserwantów
  • smakuje jak domowy makaron
  • świetny do zup

sznurek2.png

makaron-razowy-swiderki.png

Makaron razowy świderki

350 g

  • wyśmienity makaron razowy z certyfikowanej mąki żytniej pochodzącej z ekologicznych terenów rolniczych
  • sprężyste i smaczne świderki wyróżnia wysoka wartość odżywcza

sznurek2.png

makaron-razowy-orkiszowy-swiderki.png

Makaron razowy orkiszowy świderki

350 g

  • znane i lubiane świderki w zdrowszej wersji
  • powstały z orkiszu, który wyróżnia wysoka zawartość białka, składników mineralnych, witamin oraz nienasyconych kwasów tłuszczowych

sznurek2.png

spirulina-bio.png

Spirulina BIO

100 g

  • zmniejsza ryzyko wystąpienia udaru mózgu
  • obniża ciśnienie krwi i poziom cholesterolu
  • oczyszcza nerki i wątrobę z toksyn
  • działa antyoksydacyjnie – pomaga w walce z rakiem
  • wzmacnia układ odpornościowy
  • zawiera 14 razy więcej beta-karotenu niż marchew
  • charakteryzuje się wysoką zawartością białka oraz żelaza, wapnia, fosforu i witaminy B12
  • jedno z najbogatszych źródeł naturalnego pożywienia, które w pełni zastępuje białko zwierzęce

Czytaj więcej

sznurek2.png

mlody-jeczmien.png

Młody jęczmień 100%

100 g

  • w soku z młodych łodyżek znajduje się cała gama witamin, szczególnie z grupy B, a także witamina E oraz składniki mineralne: wapń, żelazo, magnez, potas i cynk
  • posiada właściwości antynowotworowe, przeciwzapalne i przeciwwirusowe
  • pomaga w leczeniu trądziku i owrzodzeń
  • łagodzi bóle żołądka, bóle stawów, zmniejsza stany zapalne
  • wysoka zawartość chlorofilu sprzyja odkwaszeniu, zapewniając równowagę kwasowo-zasadową organizmu

sznurek2.png

chia.png

Bio Nasiona Chia

250 g

  • drobne nasiona szałwii hiszpańskiej to idealny dodatek do posiłków
  • cenne źródło kwasów Omega-3

sznurek2.png

sezamki-chia.png

Sezamki Chia

27 g

  • pyszna przekąska z dodatkiem nasion chia, które stanowią bogactwo dobrych kwasów tłuszczowych oraz pełnowartościowego białka

sznurek2.png

sezamki-canihua.png

Sezamki Canihua

27 g

  • pyszne sezamki z dodatkiem drobnych, ciemnoczerwonych nasion canihua, które są prawdziwym bogactwem makro- i mikroskładników odżywczych

sznurek2.png

kruche-ciastka-domowe-o-smaku-waniliowym-bio.png

Kruche ciastka domowe
o smaku waniliowym BIO

150 g

  • delikatne, o waniliowym smaku
  • ekologiczne
  • świetna alternatywa dla tradycyjnych ciastek

sznurek2.png

syrop-z-agawy-blue-webber.png

Syrop z agawy Blue Webber

248 g

  • doskonały zamiennik cukru, który składa się głównie z fruktozy i glukozy
  • w smaku porównywalny do delikatnego miodu
  • bardzo dobrze rozpuszcza się w napojach, nawet zimnych
  • idealny do wypieków, deserów, jako polewa do lodów
  • ciekawostka: jest około 3 razy słodszy od cukru, jednocześnie posiada od 4 do 5 razy niższy indeks glikemiczny niż miód

sznurek2.png

kawa-inka-bio-orkiszowa-z-cykoria.png

Kawa Inka BIO Orkiszowa z cykorią

100 g

  • ekologiczna kawa zbożowa powstała z połączenia orkiszu i cykorii
  • bogata w białko i węglowodany oraz minerały, przede wszystkim magnez i selen oraz witaminy z grupy B
  • nie zawiera kofeiny
  • wzbogacona cykorią, która dzięki zawartości inuliny ma korzystny wpływ na florę bakteryjną jelit, a tym samym usprawnia przemianę materii

sznurek2.png

kawa-inka-bio-cykoria.png

Kawa Inka BIO Cykoria

100 g

  • pyszna kawa zbożowa z domieszką unikalnych, delikatnych w smaku i naturalnych składników, pochodzących z certyfikowanych upraw ekologicznych
  • bez kofeiny
  • znakomicie sprawdza się jako alternatywa dla „małej czarnej”, szczególnie w godzinach popołudniowych

sznurek2.png

wafle-ryzowe-bio-lestello.png

Wafle ryżowe BIO Lestello

110 g

  • w 100% z ekologicznego brązowego ryżu
  • zawierają węglowodany złożone
  • źródło cennego błonnika wspomagającego pracę układu pokarmowego
  • nie zawierają glutenu
  • alternatywa dla tradycyjnego pieczywa

sznurek2.png

ocet-jablkowy-bio.png

Ocet jabłkowy BIO 5%

700 ml

  • naturalny dodatek do wielu dań
  • rozcieńczony z wodą i spożywany ok. 20 minut przed posiłkiem wspomaga procesy detoksykacji organizmu oraz wzbogaca florę bakteryjną w pożyteczne szczepy bakterii

sznurek2.png

sok-z-aloesu.png

Sok z aloesu

500 ml

  • zawiera: witaminy C, E, A oraz z grupy B, związki mineralne: wapń, fosfor, cynk, miedź, żelazo, magnez i mangan, błonnik, pektyny i garbniki oraz organiczne kwasy, w tym jabłkowy i cytrynowy
  • wspomaga leczenie chorób układu trawiennego
  • normalizuje pH żołądka
  • obniża poziom cukru we krwi

Soki naturalne – bogactwo witamin i minerałów zamknięte w butelce. Ekologiczne, naturalne soki to skarbnica zdrowia, która szczególnie w okresie zimowym może wspomóc odporność, a także korzystnie wpłynąć na samopoczucie zwiększając siły witalne. Każdy z soków charakteryzuje się prozdrowotnymi właściwościami odpowiednimi dla rośliny z której powstał.

Aloes znany jest jako naturalny adaptogen, czyli substancja pomagająca organizmowi przystosować się do nowych warunków. Dlatego w sytuacjach stresowych oraz na przełomach pór roku, warto korzystać z pomocy soku aloesowego.

Warto pamiętać, że soki najlepiej przyjmować kilkanaście minut przed posiłkami – wówczas wchłanianie przebiega najefektywniej.

sznurek2.png

sok-z-pokrzywy.png

Sok z pokrzywy

500 ml

  • zawiera: witaminy A, K, B2 i C oraz związki mineralne: wapń, fosfor, żelazo, siarkę, potas, sód i jod
  • pokrzywa poprawia kondycję skóry, włosów i paznokci
  • skutecznie oczyszcza organizm z toksyn i kwasu moczowego, a także korzystnie wpływa na układ odpornościowy

Soki naturalne – bogactwo witamin i minerałów zamknięte w butelce. Ekologiczne, naturalne soki to skarbnica zdrowia, która szczególnie w okresie zimowym może wspomóc odporność, a także korzystnie wpłynąć na samopoczucie zwiększając siły witalne. Każdy z soków charakteryzuje się prozdrowotnymi właściwościami odpowiednimi dla rośliny z której powstał.

Szczególnie wskazany dla Panów będzie sok z pokrzywy - spożywany regularnie podnosi poziom testosteronu i zapobiega problemom z prostatą.

Warto pamiętać, że soki najlepiej przyjmować kilkanaście minut przed posiłkami – wówczas wchłanianie przebiega najefektywniej.

sznurek2.png

sok-z-mlodej-lucerny.png

Sok z młodej lucerny

500 ml

  • zawiera: witaminy A, C, E oraz z grupy B, związki mineralne: sód, potas, wapń, fosfor, magnez, żelazo i cynk, enzymy trawienne i błonnik
  • obniża poziom cholesterolu
  • chroni przed tworzeniem się zmian nowotworowych
  • zmniejsza apetyt, wspomaga leczenie otyłości
  • jest bogatym źródłem wapnia, co ma szczególne znaczenie przy zapobieganiu osteoporozie

Soki naturalne – bogactwo witamin i minerałów zamknięte w butelce. Ekologiczne, naturalne soki to skarbnica zdrowia, która szczególnie w okresie zimowym może wspomóc odporność, a także korzystnie wpłynąć na samopoczucie zwiększając siły witalne. Każdy z soków charakteryzuje się prozdrowotnymi właściwościami odpowiednimi dla rośliny z której powstał.

Wraz z wiekiem warto zwrócić uwagę na regeneracyjne właściwości lucerny, która może być pomocna w leczeniu zaburzeń trawienia oraz zmian reumatoidalnych. Dodatkowo lucerna jest bogactwem witaminy A niezbędnej dla narządu wzroku.

Warto pamiętać, że soki najlepiej przyjmować kilkanaście minut przed posiłkami – wówczas wchłanianie przebiega najefektywniej.

sznurek2.png

sok-z-aceroli.png

Sok z aceroli

500 ml

  • zawiera: witaminy A, C, B, związki mineralne: fosfor, wapń, magnez, mangan
  • jest bogatym źródłem błonnika
  • zawiera wyłącznie naturalnie występujące cukry
  • regularne spożywanie soku z aceroli nie tylko chroni przed grypą i przeziębieniem, ale przyczynia się również do zachowania młodości skóry i narządów wewnętrznych
  • aktywność antyoksydacyjna soku z aceroli jest wyższa niż na przykład słynącego z działania przeciwutleniającego soku z ciemnych winogron

Soki naturalne – bogactwo witamin i minerałów zamknięte w butelce.Ekologiczne, naturalne soki to skarbnica zdrowia, która szczególnie w okresie zimowym może wspomóc odporność, a także korzystnie wpłynąć na samopoczucie zwiększając siły witalne. Każdy z soków charakteryzuje się prozdrowotnymi właściwościami odpowiednimi dla rośliny z której powstał.

Sok z aceroli zawierający najwięcej witaminy C, poza faktem, że zmniejsza ryzyko infekcji to także uszczelnia naczynia krwionośne szczególnie wrażliwe na ujemne temperatury.

Warto pamiętać, że soki najlepiej przyjmować kilkanaście minut przed posiłkami – wówczas wchłanianie przebiega najefektywniej.

sznurek2.png

sok-z-acai.png

Sok z acai

500 ml

  • zawiera: witaminy A, B1, B2, B3, E, C, związki mineralne oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6
  • spowalnia procesy starzenia
  • działa odmładzająco
  • oczyszcza organizm z toksyn
  • sugerowana porcja dzienna to 60 ml przed posiłkiem

Soki naturalne – bogactwo witamin i minerałów zamknięte w butelce.Ekologiczne, naturalne soki to skarbnica zdrowia, która szczególnie w okresie zimowym może wspomóc odporność, a także korzystnie wpłynąć na samopoczucie zwiększając siły witalne. Każdy z soków charakteryzuje się prozdrowotnymi właściwościami odpowiednimi dla rośliny z której powstał.

Bogactwo antyoksydantów zwalczających wolne rodniki odpowiedzialne za starzenie stanowi sok z jagód acai, który ponadto pomoże w utracie kilogramów w trakcie odchudzania.

Warto pamiętać, że soki najlepiej przyjmować kilkanaście minut przed posiłkami – wówczas wchłanianie przebiega najefektywniej.

sznurek2.png
sok-z-morwy-bialej.png

Sok z morwy białej

500 ml

  • zawiera: witaminy A, E, K oraz z grupy B, związki mineralne: wapń, miedź, żelazo, potas i sód oraz dużą ilość błonnika
  • prowadzi do obniżenia stężenia glukozy, a tym samym korzystnie przeciwdziała odkładaniu się tkanki tłuszczowej
  • aktywne składniki zawarte w liściach morwy wpływają pozytywnie na stężenie cholesterolu i trójglicerydów, co stanowi element profilaktyki chorób układu krążenia

Soki naturalne – bogactwo witamin i minerałów zamknięte w butelce.Ekologiczne, naturalne soki to skarbnica zdrowia, która szczególnie w okresie zimowym może wspomóc odporność, a także korzystnie wpłynąć na samopoczucie zwiększając siły witalne. Każdy z soków charakteryzuje się prozdrowotnymi właściwościami odpowiednimi dla rośliny z której powstał.

Warto pamiętać, że soki najlepiej przyjmować kilkanaście minut przed posiłkami – wówczas wchłanianie przebiega najefektywniej.

sznurek2.png

ekologoczna-lemoniada-z-sycylijskich-cytryn.png

Ekologiczna lemoniada
z sycylijskich cytryn

250 ml

  • połączenie wody oraz soku z cytryn BIO
  • słodzona syropem ryżowym zamiast cukru
  • doskonale smakuje schłodzona

sznurek2.png

sok-jablkowy.png

Sok 100% jabłkowy

250 ml

  • naturalny, tłoczony w 100% z jabłek z ekologicznych upraw
  • bez dodatku cukru oraz substancji słodzących
  • nie zawiera konserwantów

sznurek2.png

sok-jablkowo-buraczkowy.png

Sok 100% jabłkowo-buraczkowy

250 ml

  • bezpośrednio tłoczony, ekologiczny sok z jabłek (50%) i buraka (50%)
  • naturalna ochrona przed infekcjami i wirusami
  • pity regularnie podnosi odporność organizmu

sznurek2.png

ekologiczny-sok.png

Ekologiczny sok 100%

> z czerwonych pomarańczy
> z mandarynek

750 ml

  • ekologiczny, wyciśnięty w 100% z owoców
  • zawiera jedynie naturalnie występujące cukry

sznurek2.png

sok-z-brzozy.png

Sok z brzozy

750 ml

  • roślinny sok z drzewa brzozowego
  • zawiera naturalne przeciwutleniacze, witaminy i minerały takie jak: potas, wapń, magnez, mangan, sód, witamina C, żelazo, cynk i aminokwasy
  • sok jest pobierany bezpośrednio z drzew w certyfikowanym ekologicznie lesie

sznurek2.png

sok-z-brzozy-z-cytryna.png

Sok z brzozy z cytryną

750 ml

  • naturalny sok pozyskiwany z drzew brzozowych w certyfikowanym ekologicznym lesie
  • posiada doskonałe właściwości oczyszczające
  • korzystnie wpływa na pracę wątroby oraz nerek

sznurek2.png

olej-bio-z-ostropestu.png

Olej 100% z ostropestu

250 ml

  • olej z nasion ostropestu plamistego, tłoczony na zimno
  • zawarta w nim sylimaryna korzystnie wpływa na pracę wątroby
  • ostropest jest również silnym przeciwutleniaczem
  • reguluje układ trawienny

sznurek2.png

olej-bio-lniany.png

Ekologiczny olej 100% lniany

250 ml

  • pochodzący z ekologicznych upraw olej to źródło zdrowia i urody
  • zaleca się dodawanie go do potraw na zimno i tuż przed ich podaniem, aby nie tracił swoich właściwości odżywczych

sznurek2.png

olej-bio-z-pestek-dyni.png

Ekologiczny olej 100 % z pestek dyni

250 ml

  • 100% oleju BIO uzyskanego metodą tłoczenia na zimno z nasion dyni, pochodzących z kontrolowanych upraw ekologicznych
  • idealny jako dodatek do surówek, sałatek lub innych potraw na zimno

sznurek2.png

woda kokosowa.png

100% naturalna woda kokosowa
Coco Vigo

175 ml

  • poprawia funkcjonowanie układu nerwowego
  • z ekologicznych upraw Archipelagu Filipińskiego
  • zmniejsza uczucie zmęczenia

sznurek2.png

mleko-kokosowe.png

Mleko kokosowe

400 ml

  • bogate w kwasy tłuszczowe
  • nie zawiera cholesterolu
  • źródło witaminy C, K oraz witamin z grupy B
  • działa bakteriobójczo, wirusobójczo i grzybobójczo

sznurek2.png

ekologiczny-mus-kokosowy2.png

Ekologiczny mus kokosowy

300 g

  • wyprodukowany z dojrzewających w pełnym słońcu orzechów kokosowych
  • świeży miąższ został wysuszony, a następnie zmielony do postaci musu
  • może być stosowany zarówno w kuchni, jak i w kosmetyce
  • zawiera kwas laurynowy oraz kaprylowy o działaniu antywirusowym, antybakteryjnym i przeciwzapalnym
  • zawiera cenne składniki odżywcze: miedź, żelazo, selen, witaminę C i błonnik pokarmowy, które wspomagają odporność, pracę jelit oraz metabolizm
  • stanowi smaczny dodatek do pieczywa, naleśników, deserów, nadaje potrawom wyśmienitego kokosowego smaku i zapachu

sznurek2.png

olej kokosowy .psd.png

Olej kokosowy Virgin

200 ml

  • naukowcy dowiedli, że jego dodatek do codziennej diety może doprowadzić do zmniejszenia obwodu talii nawet o 3 cm w ciągu kilku tygodni
  • swoje właściwości zawdzięcza średniołańcuchowym kwasom tłuszczowym (MCT), których metabolizm przebiega odmiennie niż większości tłuszczów
  • zbawienne działanie na podwyższony poziom cholesterolu

Czytaj więcej

sznurek2.png

cieciezyca.png

Ekologiczna ciecierzyca EkoWital

350 g/215 g

sznurek2.png

groszek.png

Ekologiczny groszek EkoWital

350 g/230 g

  • niezastąpiony do sałatek i zup

sznurek2.png

bulion eko.png

Ekologiczny bulion w kostkach bezglutenowy EkoWital

> warzywny 60 g
> drobiowy 66 g

 

  • o obniżonej zawartości soli
Gazetka NETTO